Tragična usoda: Najstniška zvezda potrebuje šest različnih zdravil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zlorabe, odvisnosti, depresija … Aaronu Carterju življenje ni prizanašalo.
Oglej si celoten članek

Mlajši brat Backstreet boya Nicka Carterja, Arron Carter, ki je s petjem prav tako zaslovel kot otrok, je v oddaji The Doctors šokiral občinstvo, ko je iz torbe potegnil celo vrečo zdravil. 31-letnik je razložil, da ima shizofrenijo, bipolarno motnjo, manično depresijo, trpi pa tudi zaradi tesnobe. "To je moja resničnost. Ničesar ne skrivam,“ je povedal Carter in razkril, da jemlje kar šest različnih zdravil: xanax, seroquel, gabapentin, hydroxyzin, trazodon, omeprazol. Aaron sicer trdi, da ni več odvisen od drog, alkohola in opiatov.

Kljub duševnim težavam pa Aaron v ZDA ni imel nobenih težav pri nakupu orožja …

Foto: Profimedia aaron carter
Zvezdnik je sicer tudi povedal, da ga zelo skrbi za mamo, ki je že 25 let alkoholičarka. "Umira,“ je izjavil in dodal, da je edini v družini, ki ga skrbi materino zdravje. Kot je znano, se Nick in Aaron ne razumeta najbolje. Nick je mlajšemu bratu po aretaciji zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih snovi sicer ponudil pomoč, mu je pa Aaron zameril, da ga po tem, ko je javno povedal, da je biseksualec, ni podprl.

Foto: Profimedia aaron carter

Aaron je zgoraj omenjeno oddajo sicer obiskal tudi lani. Bil je močno shujšan in priznal je, da se boji rezultatov testa na spolno prenosljive bolezni, saj je imel nezaščitene spolne odnose. Na srečo se je izkazalo, da pevec nima virusa HIV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.