Magazin > VIP
2022 ogledov

Tragična usoda: Najstniška zvezda potrebuje šest različnih zdravil

aaron carter Profimedia
Zlorabe, odvisnosti, depresija … Aaronu Carterju življenje ni prizanašalo.

Mlajši brat Backstreet boya Nicka Carterja, Arron Carter, ki je s petjem prav tako zaslovel kot otrok, je v oddaji The Doctors šokiral občinstvo, ko je iz torbe potegnil celo vrečo zdravil. 31-letnik je razložil, da ima shizofrenijo, bipolarno motnjo, manično depresijo, trpi pa tudi zaradi tesnobe. "To je moja resničnost. Ničesar ne skrivam,“ je povedal Carter in razkril, da jemlje kar šest različnih zdravil: xanax, seroquel, gabapentin, hydroxyzin, trazodon, omeprazol. Aaron sicer trdi, da ni več odvisen od drog, alkohola in opiatov.

Kljub duševnim težavam pa Aaron v ZDA ni imel nobenih težav pri nakupu orožja …

aaron carter | Avtor: Profimedia Profimedia

Zvezdnik je sicer tudi povedal, da ga zelo skrbi za mamo, ki je že 25 let alkoholičarka. "Umira,“ je izjavil in dodal, da je edini v družini, ki ga skrbi materino zdravje. Kot je znano, se Nick in Aaron ne razumeta najbolje. Nick je mlajšemu bratu po aretaciji zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih snovi sicer ponudil pomoč, mu je pa Aaron zameril, da ga po tem, ko je javno povedal, da je biseksualec, ni podprl.

aaron carter | Avtor: Profimedia Profimedia


Aaron je zgoraj omenjeno oddajo sicer obiskal tudi lani. Bil je močno shujšan in priznal je, da se boji rezultatov testa na spolno prenosljive bolezni, saj je imel nezaščitene spolne odnose. Na srečo se je izkazalo, da pevec nima virusa HIV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.