Travolta obtožen še napada

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko se je oglasil že sedmi moški, ki trdi, da je bil žrtev fantazij Johna Travolte, ga zdaj toži še osmi. Ta igralca obtožuje napada.
Oglej si celoten članek

Fabian Zanzi, ki je pred tremi leti trdil, da ga je igralec spolno nadlegoval med križarjenjem, je zdaj proti Johnu Travolti vložil tožbo, v kateri navaja, da ga je ta napadel. Kot poroča spletni portal TMZ, Fabian od Travolte zahteva plačilo za duševne bolečine.

Zanzi v tožbi pojasnjuje, da je Johnu v sobo prinesel kosilo, ko ga je igralec nenadoma prosil za masažo vratu. Nato si je odvil kopalniško haljo, na silo objel Fabiana in mu rekel, da je lep. Ko se je Fabian uprl, mu je John ponudil 12 tisoč dolarjev v zameno za molk. Fabian je o incidentu povedal vodilnim na ladji, a mu niso dovolili uradne pritožbe.

To je že osma tožba proti igralcu, ki naj bi imel homoseksualna nagnjenja. Konec maja se je oglasila še sedma žrtev, večina njih pa je maserjev. Travoltov tiskovni predstavnik še vedno vztrajno zanika številne obtožbe, ki postajajo vse resnejše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.