Magazin > VIP
33 ogledov

Travolta obtožen še napada

John Travolta FameFlynet
Potem ko se je oglasil že sedmi moški, ki trdi, da je bil žrtev fantazij Johna Travolte, ga zdaj toži še osmi. Ta igralca obtožuje napada.

Fabian Zanzi, ki je pred tremi leti trdil, da ga je igralec spolno nadlegoval med križarjenjem, je zdaj proti Johnu Travolti vložil tožbo, v kateri navaja, da ga je ta napadel. Kot poroča spletni portal TMZ, Fabian od Travolte zahteva plačilo za duševne bolečine.

Zanzi v tožbi pojasnjuje, da je Johnu v sobo prinesel kosilo, ko ga je igralec nenadoma prosil za masažo vratu. Nato si je odvil kopalniško haljo, na silo objel Fabiana in mu rekel, da je lep. Ko se je Fabian uprl, mu je John ponudil 12 tisoč dolarjev v zameno za molk. Fabian je o incidentu povedal vodilnim na ladji, a mu niso dovolili uradne pritožbe.

To je že osma tožba proti igralcu, ki naj bi imel homoseksualna nagnjenja. Konec maja se je oglasila še sedma žrtev, večina njih pa je maserjev. Travoltov tiskovni predstavnik še vedno vztrajno zanika številne obtožbe, ki postajajo vse resnejše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.