Travolta pričal proti izsiljevalcema

Foto: Žurnal24 Jett in John Travolta
John Travolta je na Bahamih pričal proti dvema osebama, ki poskušata od igralca po smrti njegovega sina izsiliti denar.
Oglej si celoten članek

Igralec John Travolta je pričal na sojenju na Bahamih, kjer zaradi izsiljevanja sodijo nekdanji senatorki Pleasant Bridgewater in zdravniku Tarinu Lightbournu. Obtožena naj bi po smrti igralčevega sina Jetta letos januarja od Travolte zahtevala 25 milijonov dolarjev. V zameno dokumenti o zdravljenju sina ne bi prišli v javnost. Obtožbe izsiljevanja oba zanikata.

Tožilci pravijo, da naj bi obtožena grozila, da bosta objavila dokument, ki ga je podpisal Travolta, in reševalno službo rešila obtožb, da Jetta niso prepeljali v bolnišnico. Policist je nato pričal, da je igralec dokument dejansko podpisal, saj je sprva želel Jetta peljati na letališče in ne v bolnišnico. Igralec je bil osredotočen le na to, da reši sina, tako da je dokument podpisal, ne da bi ga pogledal.

Igralec je svoje pričanje začel s spomini na usodni dan, ko je imel njegov sin napad. Opisal je, kako ga je z ženo poskušal rešiti. Varuška in neka ženska sta ga v kopalnici oživljali.

Ko je igralec prispel v sodno dvorano, so policisti zavarovali stavbo. Sojenje se bo nadaljevalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.