Magazin > VIP
18 ogledov

Travolta pričal proti izsiljevalcema

Jett in John Travolta Žurnal24 main
John Travolta je na Bahamih pričal proti dvema osebama, ki poskušata od igralca po smrti njegovega sina izsiliti denar.

Igralec John Travolta je pričal na sojenju na Bahamih, kjer zaradi izsiljevanja sodijo nekdanji senatorki Pleasant Bridgewater in zdravniku Tarinu Lightbournu. Obtožena naj bi po smrti igralčevega sina Jetta letos januarja od Travolte zahtevala 25 milijonov dolarjev. V zameno dokumenti o zdravljenju sina ne bi prišli v javnost. Obtožbe izsiljevanja oba zanikata.

Tožilci pravijo, da naj bi obtožena grozila, da bosta objavila dokument, ki ga je podpisal Travolta, in reševalno službo rešila obtožb, da Jetta niso prepeljali v bolnišnico. Policist je nato pričal, da je igralec dokument dejansko podpisal, saj je sprva želel Jetta peljati na letališče in ne v bolnišnico. Igralec je bil osredotočen le na to, da reši sina, tako da je dokument podpisal, ne da bi ga pogledal.

Igralec je svoje pričanje začel s spomini na usodni dan, ko je imel njegov sin napad. Opisal je, kako ga je z ženo poskušal rešiti. Varuška in neka ženska sta ga v kopalnici oživljali.

Ko je igralec prispel v sodno dvorano, so policisti zavarovali stavbo. Sojenje se bo nadaljevalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.