Trend 2010: golo križarjenje

Foto: Žurnal24 Bodo ladje z golimi gosti kmalu plule po Sredozemlju? (Foto: Shutterstock)
Tistih, ki počitnice najraje preživljajo popolnoma goli, ni malo. In morda bo vse več nagcev kmalu uživalo na velikih križarskih ladjah.
Oglej si celoten članek

ABTA, britanska zveza potovalnih agencij, je napovedala nekaj turističnih trendov za leto 2010 in med njimi naj bi bilo tudi golo križarjenje. Kljub recesiji je šlo križarjenjem v lanskem letu zelo dobro in še bolje naj bi jim šlo letos. Križarjenje za nudiste oziroma naturiste pa bo seveda izgledalo tako, da bodo gostje na ladjah križarkah uživali brez obleke – nemalo poznavalcev turističnih trendov je prepričanih, da bo po toplem Sredozemskem, še toplejšem Karibskem morju in še kje plulo kar nekaj ladij s slečenimi gosti. "Golo križarjenje bo morda razburkalo morje, saj se družbe, ki ponujajo križarjenja, zelo trudijo, da bi prepričale nove ljubitelje križarjenj," je namignila ABTA.

Med trenutnimi, zaenkrat še redkimi ponudniki golih križarjenj, je tudi teksaška turistična agencija Bare Necessities, ki je prvih 2.200 golih potnikov na morje odpeljala že leta 1991. Bare Necessities na svoji spletni strani za leti 2010 in 2011 med drugim napoveduje gola križarjenja na Havajih, "po slavnih pristaniščih starega sveta" v Sredozemlju, po Karibskem morju ... Skeptike pa že skrbi, kako bo s higieno in obnašanjem na "golih ladjah".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.