Trend, v katerem bo manj vroče

Foto: Imaxtree Čas je za razgaljen hrbet! Foto: Imaxtree Čas je za razgaljen hrbet! Foto: Imaxtree Čas je za razgaljen hrbet! Foto: Imaxtree Čas je za razgaljen hrbet! Foto: Imaxtree Čas je za razgaljen hrbet! Foto: Imaxtree Čas je za razgaljen hrbet! Foto: Imaxtree Čas je za razgaljen hrbet!
Z vročino se lahko modno spopadete tudi z razgaljenim hrbtom, ki je letos še kako in.
Oglej si celoten članek

V vročini poglede lovite od zadaj. V mislih nimamo (le) kratkih hlač in kril, temveč tope in obleke, ki so zadaj prosojni, kroje z globokimi hrbtnimi izrezi ali pa z zanimivim prepletanjem trakov.

Pravi modrček

Da ne boste videti preveč ceneno, je skrbna izbira modrčka, ki ga nosite pod takšnimi oblačili, dobrodošla. V omari imejte vsaj enega s snemljivimi naramnicami, ki se prilagajajo različnim krojem, pod tope, ki razkrivajo največ gole kože pa lahko oblečete kar bikini.

Pred razkazovanjem – piling

Poskrbite pa tudi za lep ten kože. Če si pilinga še niste privoščili, si ga privoščite čim prej – saj želite, da bo koža, ki jo boste ponosno razkazovali, mehka in sijoča? Poskusite lahko kar z grobo mletim sladkorjem ali soljo.

Spnite lase

Razgaljen hrbet vzporedno koraka s spetimi lasmi. Za bolj športen videz naredite čop, zapeljivejši vtis pa boste pustili z lasmi, spetimi v figo - pa naj bo ta visoko na glavi ali speta romantično na stran in nizko na temenu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.