Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Trend, v katerem bo manj vroče

Čas je za razgaljen hrbet!
1/7
Imaxtree
Z vročino se lahko modno spopadete tudi z razgaljenim hrbtom, ki je letos še kako in.

V vročini poglede lovite od zadaj. V mislih nimamo (le) kratkih hlač in kril, temveč tope in obleke, ki so zadaj prosojni, kroje z globokimi hrbtnimi izrezi ali pa z zanimivim prepletanjem trakov.

Pravi modrček

Da ne boste videti preveč ceneno, je skrbna izbira modrčka, ki ga nosite pod takšnimi oblačili, dobrodošla. V omari imejte vsaj enega s snemljivimi naramnicami, ki se prilagajajo različnim krojem, pod tope, ki razkrivajo največ gole kože pa lahko oblečete kar bikini.

Pred razkazovanjem – piling

Poskrbite pa tudi za lep ten kože. Če si pilinga še niste privoščili, si ga privoščite čim prej – saj želite, da bo koža, ki jo boste ponosno razkazovali, mehka in sijoča? Poskusite lahko kar z grobo mletim sladkorjem ali soljo.

Spnite lase

Razgaljen hrbet vzporedno koraka s spetimi lasmi. Za bolj športen videz naredite čop, zapeljivejši vtis pa boste pustili z lasmi, spetimi v figo - pa naj bo ta visoko na glavi ali speta romantično na stran in nizko na temenu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.