Trendi adventnih okrasitev

Foto: Primož Bregar Gardenia Foto: Primož Bregar Gardenia Foto: Primož Bregar Gardenia Foto: Primož Bregar Gardenia Foto: Primož Bregar Gardenia Foto: Primož Bregar Gardenia
Ljubljanski grad se je v soboto z največjo adventno razstavo spremenil v pravo zimsko pravljico. Kraljevale so belo-turkizne in vijoličaste kombinacije, ki so letos najbolj vroč trend okrasitve.
Oglej si celoten članek

Na razstavi, ki jo je ob svoji 60. obletnici delovanja pripravilo podjetje Gardenia Ars Florae, so si obiskovalci lahko ogledali najnovejše trende adventnih venčkov, novoletnih dekoracij za dom in aranžmajev za posebne priložnosti.

Sveče niso v prvem planu

Če so bile včasih štiri sveče obvezen element adventnega venčka, danes temu ni več tako. Tudi Slovenci sprejemamo najnovejše smernice, opažajo pri Gardeniji in dodajajo, da poleg barvnih kombinacij dajejo poudarek na raznolike modne materiale, ki naredijo venček in dom še bolj posebna.

V trendu belo-turkizna kombinacija

Modna je vijoličasta barva v vseh tonih in podtonih, ta trend se vleče sicer že od predlani. Novi trend pa sta bela in turkizna, ki delujeta hladno, a hkrati elegantno in sveže, zelo igriv in poln vtis pa pusti kombinacija vseh barv. Pri izbiri barvnih kombinacij bodite pozorni predvsem na prostor, v katerega boste dekoracijo postavili. Če v prostor postavite nepravilno barvno kombinacijo, se izdelek izniči, zato so letos v Gardenii poleg trendov predstavili klasične dekoracije v srebrni, beli in zlati barvi, ki so za kombiniranje preprostejše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.