Magazin
349 ogledov

Trendi adventnih okrasitev

Gardenia
1/6
Primož Bregar
Ljubljanski grad se je v soboto z največjo adventno razstavo spremenil v pravo zimsko pravljico. Kraljevale so belo-turkizne in vijoličaste kombinacije, ki so letos najbolj vroč trend okrasitve.

Na razstavi, ki jo je ob svoji 60. obletnici delovanja pripravilo podjetje Gardenia Ars Florae, so si obiskovalci lahko ogledali najnovejše trende adventnih venčkov, novoletnih dekoracij za dom in aranžmajev za posebne priložnosti.

Sveče niso v prvem planu

Če so bile včasih štiri sveče obvezen element adventnega venčka, danes temu ni več tako. Tudi Slovenci sprejemamo najnovejše smernice, opažajo pri Gardeniji in dodajajo, da poleg barvnih kombinacij dajejo poudarek na raznolike modne materiale, ki naredijo venček in dom še bolj posebna.

V trendu belo-turkizna kombinacija

Modna je vijoličasta barva v vseh tonih in podtonih, ta trend se vleče sicer že od predlani. Novi trend pa sta bela in turkizna, ki delujeta hladno, a hkrati elegantno in sveže, zelo igriv in poln vtis pa pusti kombinacija vseh barv. Pri izbiri barvnih kombinacij bodite pozorni predvsem na prostor, v katerega boste dekoracijo postavili. Če v prostor postavite nepravilno barvno kombinacijo, se izdelek izniči, zato so letos v Gardenii poleg trendov predstavili klasične dekoracije v srebrni, beli in zlati barvi, ki so za kombiniranje preprostejše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.