Trendi poročnega nakita

Foto: Saša Despot nakit Foto: BKG nakit Foto: BKG nakit
Izberite ga glede na osebnost ter slog poroke, obleke in šopka.
Oglej si celoten članek

"Nakit je detajl, ki ga nevesta izbere na koncu, ko ima že izbrano obleko, šopek in slog poroke. Morate pogledati vase, saj gre za edinstven dogodek, pri katerem je pomembno, da se dobro počutite," pravi oblikovalka nakita Barbara K. Germ iz Stekla BKG.

Klasični pasteli

Germova opaža, da se Slovenke pri poročnem nakitu še vedno držijo klasike in minimalizma, le dovolj drzne posegajo po večjih, opaznih kosih. "Prevladujejo perle in elementi Swarovski, ki pa jih sama rada prepletem s kakšnim drugim materialom, da ustvarim kontrast," dodaja oblikovalka, ki poudarja, da je nakit pika na i in se mora skladati s celoto. Pri poročnem nakitu prevladujejo pasteli, tu in tam pa se najde tudi kakšna posameznica, ki se odloči za žive barve.

Steklo se je dobro izkazalo tudi kot okras na porokah (labodi, konfeti, steklene broške namesto cvetov za svate, ki ga kot darilo odnesejo domov). "Pari imajo radi, da je celotna poroka slogovno usklajena in da ima vse rdečo nit."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.