Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Trendi poročnega nakita

Zivljenje 27.02.14, nakit, ogrlica, foto: sasa despot
1/3
Saša Despot
Izberite ga glede na osebnost ter slog poroke, obleke in šopka.

"Nakit je detajl, ki ga nevesta izbere na koncu, ko ima že izbrano obleko, šopek in slog poroke. Morate pogledati vase, saj gre za edinstven dogodek, pri katerem je pomembno, da se dobro počutite," pravi oblikovalka nakita Barbara K. Germ iz Stekla BKG.

Klasični pasteli

Germova opaža, da se Slovenke pri poročnem nakitu še vedno držijo klasike in minimalizma, le dovolj drzne posegajo po večjih, opaznih kosih. "Prevladujejo perle in elementi Swarovski, ki pa jih sama rada prepletem s kakšnim drugim materialom, da ustvarim kontrast," dodaja oblikovalka, ki poudarja, da je nakit pika na i in se mora skladati s celoto. Pri poročnem nakitu prevladujejo pasteli, tu in tam pa se najde tudi kakšna posameznica, ki se odloči za žive barve.

Steklo se je dobro izkazalo tudi kot okras na porokah (labodi, konfeti, steklene broške namesto cvetov za svate, ki ga kot darilo odnesejo domov). "Pari imajo radi, da je celotna poroka slogovno usklajena in da ima vse rdečo nit."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.