Tri kombinacije, ki nikoli ne gredo iz mode

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree
Zagotov jih v svoji omari že imate ...
Oglej si celoten članek

Se kdaj zalotite, da navkljub polni omari, stalno oblačite iste kose? Nič hudega, saj se nekaterih kombinacij nikoli ne naveličamo. Z nekaj dobrimi in kvalitetnimi kosi, pa lahko resnično ustvarimo nešteto kombinacij. Dobre kavbojke, udoben suknjič, klasične majice, dobro krojena obleka in kvalitetno krilo so pač večni in nepogrešljivi kosi. 

Kavbojke + suknjič + bela majica = Večna kombinacija

To je slavna sproščena kombinacija, ki jo lahko nosite tako v službo kot na večerno druženje s prijateljicami. Izbira, ki je uporabna, uporabna, hkrati pa šik od ponedeljka do petka.

Foto: Imaxtree Moda z londonskih ulic

Popolno krojena obleka

Suknjič in dobre hlače so nepogrešljiva kombinacija, ki jo z dodatki, čevlji, ličili in pričesko lahko povsem transformirate. Pod suknjič oblecite pletenine in že ste nared za službo, z zabavno majčko, visokimi petami in vpadljivimi uhani pa je kombinacija kot nalašč za zabavo pozno v noč. 

Foto: Shutterstock poslovna ženska

Krilo "na svinčnik" in dober zgornji del

Klasična kombinacija, ki nikoli ne gre iz mode. Zraven obujte pete, spnite lase in to je to. Letos se z ozkimi krili nosijo debele pletenine, ki jih v pasu zatlačimo, lahko pa zraven kombinirate tudi malce prevelike srajce, zabavne majice s potiski in/ali suknjič. Možnosti so neomejene …

Foto: Imaxtree Moda z londonskih ulic

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.