Magazin > Lepota & telo
2678 ogledov

Tri kombinacije, ki nikoli ne gredo iz mode

Moda z londonskih ulic Imaxtree
Zagotov jih v svoji omari že imate ...

Se kdaj zalotite, da navkljub polni omari, stalno oblačite iste kose? Nič hudega, saj se nekaterih kombinacij nikoli ne naveličamo. Z nekaj dobrimi in kvalitetnimi kosi, pa lahko resnično ustvarimo nešteto kombinacij. Dobre kavbojke, udoben suknjič, klasične majice, dobro krojena obleka in kvalitetno krilo so pač večni in nepogrešljivi kosi. 

Kavbojke + suknjič + bela majica = Večna kombinacija

To je slavna sproščena kombinacija, ki jo lahko nosite tako v službo kot na večerno druženje s prijateljicami. Izbira, ki je uporabna, uporabna, hkrati pa šik od ponedeljka do petka.

Moda z londonskih ulic | Avtor: Imaxtree Imaxtree

Popolno krojena obleka

Suknjič in dobre hlače so nepogrešljiva kombinacija, ki jo z dodatki, čevlji, ličili in pričesko lahko povsem transformirate. Pod suknjič oblecite pletenine in že ste nared za službo, z zabavno majčko, visokimi petami in vpadljivimi uhani pa je kombinacija kot nalašč za zabavo pozno v noč. 

poslovna ženska | Avtor: Shutterstock Shutterstock

Krilo "na svinčnik" in dober zgornji del

Klasična kombinacija, ki nikoli ne gre iz mode. Zraven obujte pete, spnite lase in to je to. Letos se z ozkimi krili nosijo debele pletenine, ki jih v pasu zatlačimo, lahko pa zraven kombinirate tudi malce prevelike srajce, zabavne majice s potiski in/ali suknjič. Možnosti so neomejene …

Moda z londonskih ulic | Avtor: Imaxtree Imaxtree

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice