Magazin > Lepota & telo
9750 ogledov

Modni stil: Kaj morajo ženske z oblinami vedeti

Debelost
Pravila, ki bi jim morale ženske z oblinami slediti.

Za močnejše ženske so primerna le temna oblačila brez vzorcev? Ne, pravi modna strokovnjakinja Stefanie Diller.

To so njeni lepotni nasveti.

1. Spodnje perilo
Izberite spodnje perilo brez šivov. To zagotovo niso najbolj erotični kosi, ki jih boste našli v trgovini s spodnjim perilom, bodo pa vašo silhueto najlepše poudarili. Strokovnjakinja poleg tega svetuje nakup perila za oblikovanje telesa, na primer Tank Bodysuit znamke Spanx. "Optično boste shujšali za polovico številke,“ pravi.

2. Poudarite prava mesta
Kakšna je oblika vašega telesa? Če ste zgoraj ožji kot okoli bokov, morate poudariti zgornji del telesa. Izberite majice in bluze, ki bodo pogled odvračale od spodnjega dela telesa. To lahko dosežete z globokim dekoltejem, vpadljivim nakitom, čipkastimi ovratniki … Če imate postavo, ki spominja na peščeno uro, morate poudarite svoj ozek pas, ženske z večjim obsegom trebuha, pa naj poudarijo svoj dekolte in boke.

Paziti je treba tudi na čevlje. Nosite visoke pete, saj bo vaša noga takoj videti daljša. Če prisegate na ravno obutev, naj bo ta spredaj koničasta. To bo nogo zožilo. Izogibajte se čevljem, ki imajo okoli gležnjev paščke.

3. Barve in vzorci
Mnogi menijo, da le temne barve pristajajo ženskam z oblinami. To ne drži. Tudi kričeče barve jim lahko laskajo in tudi oblačila z vzorci niso prepovedana. Pazite le, da vzorci niso predivji.

debeluška Magazin Trendi, ki ženskam z oblinami pristajajo bolje kot suhicam

4. Ne držite se pravil
Ne bojte se preizkusiti kaj novega in ne držite se pravil, ki vam jih vsiljujejo drugi, še pravi strokovnjakinja, ki je ogorčena nad nekaterimi nasveti, ki jih je slišala od prodajalk. Če je vaša konfekcijska številka večja od 44, je bolje, da se oblačite v trgovini, ki je specializirana za večje številke. Njihovi kroji so narejeni za močnejše ženske, kar pomeni, da boste hitreje našli oblačilo, ki vam laska.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.