Magazin > Lepota & telo
28960 ogledov

Huh?! Kaj pa je sedaj to, Melania?

Donald Trump, Melania Trump
1/2
Pišejo, da česa takšnega še niso videli.

Je Melania Trump začela "šparati"? Več medijev, med drugim tudi sloviti Vanit Fair, je namreč opazilo, da je Melania Trump začela "reciklirati" obleke.

Še preden je postala prva dama ZDA je več znanih modnih oblikovalcev izjavilo, da z njo ne bodo sodelovali, na kar pa se Melania, ki ima zelo prefinjen okus in natančno ve, kaj ji pristoji in kaj ne, lahko požvižga. Njene modne izbire navdušujejo, čeprav je zanimivo, da so ji bolj pri srcu tuji oblikovalci, čeprav njen soprog ves čas poudarja, da je treba kupovati domače …

Je pa naša lepotica oboževalka ameriške blagovne znamke Michael Kors, kar se je pokazalo včeraj, ko je Melania na srečanju s pripravniki nosila enako belo obleko omenjene modne hiše kot maja lani v Indiani.

"Odkar pomnimo, je to prvič, da je Trumpova v javnosti dvakrat nosila isto oblačilo,“ piše Vanity Fair. Revija je ob tem še spomnila, da je prva dama ZDA v tem pogledu v dobri družbi. Britanska vojvodinja Catherine je bila v javnosti že večkrat opažena v istih kreacijah, tako kot tudi nekdanja prva dama Amerike Michelle Obama.

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Komentarjev 5
  • Žurnalček 18:43 02.avgust 2017.

    Zaradi takšnih idiotskih člankov , jaz Žurnal več ne komentitam . Škoda cajta , da jim stalno trobiš , da niso pr seb !

  • gggg 13:13 02.avgust 2017.

    Ja itak da bo nosila obleko, ki jo ima že doma. Kam pa pridemo če bo vsak imel za vsakih pet minut čisto drugo obleko. Če je kakšna čista in cela jo pač večkrat oblečeš.

  • Janez_53 11:04 02.avgust 2017.

    To so po mojem mnenju katastrofe od novinarjev! Če bi jaz bil novinar, bi raje umrl, kot pisal ali celo samo prevajal takšne brezvezne članke! To je podobno, kot če diplomiranemu strojnemu inženirju naložiš, naj pometa svinjarijo po dvorišču! Takšna ...prikaži več degradacija poklica je le redkokje prisotna.

Sorodne novice