Magazin > Lepota & telo
10198 ogledov

Sedem modnih kiksov, ki vas bodo postarali

seksi ženska, seks Shutterstock
Bolj kot je ležerno vaše obuvalo, starejši boste izgledali. Podobni učinek pa boste dosegli tudi s slabim modrčkom, črno barvo ali slepim sledenjem trendom, ki vam ne pristajajo.

Napačen modrček 
Verjeli ali ne, prava izbira modrčka vas lahko vizualno zviša, stanjša in pomladi. Pravilna izbira številke modrčka vpliva na to, kako ženska sedi, kako se drži in kako se počuti. Redko kateri je udobno cel dan sedeti v preozkem nedrčku in pretesnih ali preohlapnih naramnicah, zaradi katerih so prsi videti povešene.

Veliki kosi nakita
Čeprav velik kos nakita, kot je dobra ogrlica ali uhani, lahko izpadejo boemsko, pa lahko hitro izgledate nekoliko starinsko. Če želite bolj mladostnega videza, si raje nataknite tanke zapestnice, ogrlice in uhane.

Sledenje trendom
Moda in trendi se menjajo, zato se je pri nakupu vsakega kosa dobro vprašati, ali lahko nek trendi kos kombinirate z drugimi v svoji omari in kolikokrat ga boste dejansko oblekli. 

Stalno v črnini
Črna barva vas vizualno res naredi vitkejše in je večna klasika, hkrati pa deluje zelo težko in to zagotovo ni opis, ki si ga želite zase. Če se res niste pripravljeni odreči črni barvi, jo popestrite vsaj z rdečimi ali koralnimi detajli, ki dodajo toplino vsaki kombinaciji. 

Prenizke pete
Visoke pete vas podaljšajo. Če ste kar naprej v nizkih čevljih, jih le zamenjajte z visokimi petami, ki dodajo pridih ženstvenosti in seksi videza. Bolj ležerno obutev kot imate, starejši boste izgledali, ne glede na to, kaj imate na sebi. 

Cvetlični vzorec
Vsak cvetlični vzorec je drugačen. Lahko gre za popolni zadetek ali pa tudi ne. V primeru, da je dolgočasen, bled ali nevtralen, ga raje preskočite in se namesto tega odenite v geometrijske vzorce ali črte svetlejših barv. 

Klasičen okvir za očala
Pravi okvir in dobra stekla so lahko okras sam zase, zato svobodno izbirajte med različnimi barvami in dizajnom okvirja. Klasični starinski okvirji le redko komu dobro stojijo. 

Komentarjev 1
  • Pepa 06:55 07.februar 2018.

    Odličen članek! Kaj takega!

Sorodne novice