Trije odri, 38 glasbenih skupin

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
V Vinici v Beli krajini bo med 2. in 4. avgustom potekal Schengenfest.
Oglej si celoten članek

Na treh odrih se bo v treh dneh zvrstilo 38 glasbenih skupin in didžejev. Na glavnem odru bodo nastopii Skunk Anansie iz Velike Britanije, nemško skupino Gentleman & The Evolution, ki bo poleg starej­ših uspešnic predstavila tudi letošnjo novo ploščo New Day Down. Poleg izvajalcev Plavi orkestar, Dubioza kolektiv, Partibrejkers, Hladno pivo, Denis & Denis, S.A.R.S., Niet, Pero Lovšin & Španski borci, Mi2, Gušti in mnogih drugih pa bo oder festivala s koncer­tom osvojila belgijska zasedba Triggerfinger, trenutno najbolj znana po aktualnih uspešnicah I Follow Rivers in All Night Long. V Slovenijo pri­hajajo prvič in predstavljajo še enega velikega gosta iz tujine.

Elektronska poslastica

Kdo ne pozna Davida Moralesa, ki je po 30 letih postal že prava legenda. Poleg njega se bosta z DJ-setom predstavila Pendulum & Verse, didžeja in emceja iz slovite drum 'n' bass ekipe Pendulum. Tudi Joachim Garraud, sicer produ­cent Davida Guette, prvič prihaja v Slovenijo. Poleg naštetih boste lahko slišali še ATFC aka Aydin the Funki Chile z Liso Millet, Chrisa Laka, Peta Jordana, Vanil­laz, dekleta na visokih petkah Hi­gh On Heels in mnoge druge.

Vstopnice lahko po nižji ceni kupite do 19. junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.