Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Trije odri, 38 glasbenih skupin

schengenfest Arhiv organizatorja
V Vinici v Beli krajini bo med 2. in 4. avgustom potekal Schengenfest.

Na treh odrih se bo v treh dneh zvrstilo 38 glasbenih skupin in didžejev. Na glavnem odru bodo nastopii Skunk Anansie iz Velike Britanije, nemško skupino Gentleman & The Evolution, ki bo poleg starej­ših uspešnic predstavila tudi letošnjo novo ploščo New Day Down. Poleg izvajalcev Plavi orkestar, Dubioza kolektiv, Partibrejkers, Hladno pivo, Denis & Denis, S.A.R.S., Niet, Pero Lovšin & Španski borci, Mi2, Gušti in mnogih drugih pa bo oder festivala s koncer­tom osvojila belgijska zasedba Triggerfinger, trenutno najbolj znana po aktualnih uspešnicah I Follow Rivers in All Night Long. V Slovenijo pri­hajajo prvič in predstavljajo še enega velikega gosta iz tujine.

Elektronska poslastica

Kdo ne pozna Davida Moralesa, ki je po 30 letih postal že prava legenda. Poleg njega se bosta z DJ-setom predstavila Pendulum & Verse, didžeja in emceja iz slovite drum 'n' bass ekipe Pendulum. Tudi Joachim Garraud, sicer produ­cent Davida Guette, prvič prihaja v Slovenijo. Poleg naštetih boste lahko slišali še ATFC aka Aydin the Funki Chile z Liso Millet, Chrisa Laka, Peta Jordana, Vanil­laz, dekleta na visokih petkah Hi­gh On Heels in mnoge druge.

Vstopnice lahko po nižji ceni kupite do 19. junija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.