Trik, kako pospraviti plastične vrečke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Preden vržete plastične vrečke v smeti, ker vam jemljejo preveč prostora, si poglejte, kako jih na enostaven način lahko pospravite.
Oglej si celoten članek

Naj se še tako trudimo, vsem se doma nabirajo plastične vrečke. Od nakupovalnih vrečk do vrečk, v katere nalagamo sadje in zelenjavo v trgovini. O tem, da se je tovrstnih vrečk treba čim manj posluževati, čivkajo že vrabci na strehah. Pa vseeno se nam zgodi, da imamo doma ogromen, neurejen kup.
 
Če vam jih tudi po tem, ko jih nekaj porabite za odlaganje smeti, kup še kar veča, jih lahko vsaj prikladno pospravite. Čisto enostavno je. Potrebujete samo prazno kartonasto škatlo, v kateri so bili prej papirnati robčki. Kako se sprašujete? Poglejte video.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:12 14. Marec 2016.

    .še bolj enostavno pa je , da se tak kup nikoli ne nabere. / jest imam zložljiv cekar iz blaga, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.