Magazin > Bizarno
503 ogledov

Trik, kako pospraviti plastične vrečke

plastične vrečke Profimedias
Preden vržete plastične vrečke v smeti, ker vam jemljejo preveč prostora, si poglejte, kako jih na enostaven način lahko pospravite.

Naj se še tako trudimo, vsem se doma nabirajo plastične vrečke. Od nakupovalnih vrečk do vrečk, v katere nalagamo sadje in zelenjavo v trgovini. O tem, da se je tovrstnih vrečk treba čim manj posluževati, čivkajo že vrabci na strehah. Pa vseeno se nam zgodi, da imamo doma ogromen, neurejen kup.
 
Če vam jih tudi po tem, ko jih nekaj porabite za odlaganje smeti, kup še kar veča, jih lahko vsaj prikladno pospravite. Čisto enostavno je. Potrebujete samo prazno kartonasto škatlo, v kateri so bili prej papirnati robčki. Kako se sprašujete? Poglejte video.  

 

Komentarjev 1
  • s.i.k. 16:12 14.marec 2016.

    .še bolj enostavno pa je , da se tak kup nikoli ne nabere. / jest imam zložljiv cekar iz blaga, vrečko za sadje , ali krompir itd, pa jemljem s sabo dokler je cela.., pa še pa še podobnega. ne ...prikaži veče maram plastike pač. in vse kar kupim, izberem v čimmanj embalaže..( mesa nikoli zapakiranega, prašek v kartonu, ......