Trik za mehkejše palačinke

Foto: Profimedia palačinke
Tako bodo še bolj slastne.
Oglej si celoten članek

Če želite še mehkejše in bolj puhaste palačinke, namesto celega jajca, v zmes ločeno vmešajte rumenjak in beljak.

  1. Naredite zmes tako, kot ste jo vajeni delati, s to razliko, da ločite rumenjak in beljak. Vmešajte rumenjak, beljak pa pustite v posodici poleg.
  2. Ko ste v zmes dali vse sestavine, razen beljaka, jih dobro premešajte in posebej naredite sneg iz beljaka.
  3. Sneg nato zmešajte v zmes.
  4. Specite palačinke in opazili boste razliko.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.