Magazin > Odnosi in prosti čas
21578 ogledov

Trik za mehkejše palačinke

palačinke Profimedias
Tako bodo še bolj slastne.

Če želite še mehkejše in bolj puhaste palačinke, namesto celega jajca, v zmes ločeno vmešajte rumenjak in beljak.

  1. Naredite zmes tako, kot ste jo vajeni delati, s to razliko, da ločite rumenjak in beljak. Vmešajte rumenjak, beljak pa pustite v posodici poleg.
  2. Ko ste v zmes dali vse sestavine, razen beljaka, jih dobro premešajte in posebej naredite sneg iz beljaka.
  3. Sneg nato zmešajte v zmes.
  4. Specite palačinke in opazili boste razliko.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.