Trudi se živeti častno

Foto: Žurnal24 "Tri besede, ki me najbolje opišejo, so čast, strast in spoštovanje," pravi rape
Kranjskogorski raper Denis Porčič, bolj poznan pod vzdevkom Chorchhyp, se po debitantskem nastopu na borilnem spektaklu WFC zopet posveča glasbi.
Oglej si celoten članek

V teh dneh v radijski eter namreč pošilja novo skladbo z naslovom Čast in spoštovanje ter njeno angleško verzijo Honor & respect. Omenjena skladba govori o Chorchypovem odnosu do življenja in borilnih veščin, ki ga spremljajo že celo življenje. Predan borbam in glasbi zajema življenje z veliko žlico, z vsem spoštovanjem do sebe in soljudi.

"Tri besede, ki me najbolje opišejo, so čast, strast in spoštovanje. Čast zato, ker se vse življenje trudim živeti častno in pokončno, strast izraža dejstvo, da vse, kar v življenju počnem, vključuje veliko strasti in predanosti, spoštovanje pa je nekaj, kar izkažem vsakemu človeku," je dejal Chorchyp.

Angleška verzija skladbe Čast in spoštovanje je nastala v sodelovanju z Outlawz, skupino legendarnega pokojnega raperja 2Paca. Fantje so združili moči in posneli tudi videospot, ki si ga boste v kratkem lahko ogledali na televizijskih postajah in spletnih portalih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.