Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Trudi se živeti častno

"Tri besede, ki me najbolje opišejo, so čast, strast in spoštovanje," pravi rape Žurnal24 main
Kranjskogorski raper Denis Porčič, bolj poznan pod vzdevkom Chorchhyp, se po debitantskem nastopu na borilnem spektaklu WFC zopet posveča glasbi.

V teh dneh v radijski eter namreč pošilja novo skladbo z naslovom Čast in spoštovanje ter njeno angleško verzijo Honor & respect. Omenjena skladba govori o Chorchypovem odnosu do življenja in borilnih veščin, ki ga spremljajo že celo življenje. Predan borbam in glasbi zajema življenje z veliko žlico, z vsem spoštovanjem do sebe in soljudi.

"Tri besede, ki me najbolje opišejo, so čast, strast in spoštovanje. Čast zato, ker se vse življenje trudim živeti častno in pokončno, strast izraža dejstvo, da vse, kar v življenju počnem, vključuje veliko strasti in predanosti, spoštovanje pa je nekaj, kar izkažem vsakemu človeku," je dejal Chorchyp.

Angleška verzija skladbe Čast in spoštovanje je nastala v sodelovanju z Outlawz, skupino legendarnega pokojnega raperja 2Paca. Fantje so združili moči in posneli tudi videospot, ki si ga boste v kratkem lahko ogledali na televizijskih postajah in spletnih portalih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.