Trump brez 'ličil': Sedaj razumem, zakaj uporablja pršilo za porjavitev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Ne bi ga prepoznal."
Oglej si celoten članek

Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump se je včeraj v New Jerseyju udeležil golf turnirja LIV Golf in presenetil. Na dogodku je bil namreč videti precej bolj "naraven", kot smo ga vajeni, kar pomeni, da njegova koža na obrazu ni imela tistega zanj značilnega rumenega podtona, pod očmi pa tokrat ni bilo belih lis.

"Videti je kot druga oseba. Vzemite mu MAGA (Make America great again) kapo in ne bi ga prepoznal," je zapisal uporabnik Twitterja, nekdo drug pa je pripomnil, da je nekdanji predsednik pil "z napačnega grala". "Videti je res dobro. Zdrav, svež, napet, živahen, poln življenja. Poln briljantnih spoznanj," se je pošalil tretji. 

Nekoga je spominjal celo na Darth Vaderja. "Čeprav tega ne odobravam, razumem, zakaj uporablja pršilo za porjavitev," se glasi še en od mnogih komentarjev, ki so se nabrali pod Trumpovimi novimi posnetki. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:41 29. Julij 2022.

    Uboga Melania,kaj mora prenašati.

  • 11:02 29. Julij 2022.

    Žal pravi h ne dajo na sceno

  • 09:00 29. Julij 2022.

    Saj sveta ne vodijo te senilneži, oni so samo nastavljene lutke. Vrvice lutk imajo v rokah čisto drugi, ki jih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.