Magazin > VIP
8008 ogledov

Trump brez 'ličil': Sedaj razumem, zakaj uporablja pršilo za porjavitev

donald trump Profimedia
"Ne bi ga prepoznal."

Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump se je včeraj v New Jerseyju udeležil golf turnirja LIV Golf in presenetil. Na dogodku je bil namreč videti precej bolj "naraven", kot smo ga vajeni, kar pomeni, da njegova koža na obrazu ni imela tistega zanj značilnega rumenega podtona, pod očmi pa tokrat ni bilo belih lis.

"Videti je kot druga oseba. Vzemite mu MAGA (Make America great again) kapo in ne bi ga prepoznal," je zapisal uporabnik Twitterja, nekdo drug pa je pripomnil, da je nekdanji predsednik pil "z napačnega grala". "Videti je res dobro. Zdrav, svež, napet, živahen, poln življenja. Poln briljantnih spoznanj," se je pošalil tretji. 

Nekoga je spominjal celo na Darth Vaderja. "Čeprav tega ne odobravam, razumem, zakaj uporablja pršilo za porjavitev," se glasi še en od mnogih komentarjev, ki so se nabrali pod Trumpovimi novimi posnetki. 

Komentarjev 6
  • Dragonja 14:41 29.julij 2022.

    Uboga Melania,kaj mora prenašati.

  • milan30 11:02 29.julij 2022.

    Žal pravi h ne dajo na sceno

  • bi_ba 09:00 29.julij 2022.

    Saj sveta ne vodijo te senilneži, oni so samo nastavljene lutke. Vrvice lutk imajo v rokah čisto drugi, ki jih zelo malo poznamo in vemo o njih. Večina ljudi še slišali niso zanje.