Trump princu Harryju: Želim mu veliko sreče, potreboval jo bo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Meghan Markle se je postavila na stran Joeja Bidna.
Oglej si celoten članek

Da vojvodinja Sussexa ne podpira ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je povedala že nekajkrat, tudi pred nekaj dnevi, ko sta s Harryjem nastopila v oddaji revije Times, v kateri so razglasili 100 najbolj vplivnih oseb na svetu.

Meghan je v posnetku poudarila, da je zelo pomembno, da se Američani novembra podajo na volišča. "Vsake štiri leta nam pravijo, da so to najbolj pomembne volitve v našem življenju. Tokrat so res,“ je dejala, Harry pa je dodal, da je pomembno, da sovražnemu govoru, napačnim informacijam in negativnostim na spletu obrnemo hrbet. Posredno sta torej dala vedeti, da podpirata demokratskega kandidata Joeja Bidna.

Predsednika Trumpa so z njeno izjavo soočili na tiskovni konferenci. "Nisem njen oboževalec. Tole bom rekel, kar je verjetno že slišala … Harryju želim veliko sreče, potreboval jo bo,“ je izjavil. 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.