Trumpova bivša razkriva umazane družinske skrivnosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanja ljubica Donalda Trumpa Jr. tik pred volitvami v javnosti pere umazano perilo.
Oglej si celoten članek

Aubrey O'Day, 36-letna pevka, ki je leta 2011 sodelovala v resničnostnem šovu Donalda Trumpa, je že takrat trdila, da je imela afero s predsednikovim sinom, Donaldom Trumpom Jr. Njuna afera naj bi se končala, ko je Donova žena odkrila sporočila, ki sta si jih pošiljala, Aubrey pa je povedala, da sta bila z Donom kljub kratki aferi sorodni duši. 

Svetlolasa lepotica je v teh dneh ponovno glasna na Twitterju in daje jasno vedeti, da ni podpornica predsednika Trumpa. Med zadnjo predvolilno debato, pa je o članih Trumpove družine tvitnila nekaj zelo ostrih obsodb. Razkrila je, da Don Jr. sovraži svojega očeta, da je Ivanka prikrita lezbijka in da je Trumpov drugi sin, Eric, svojo ženo prevaral z miss universe. Don pa naj bi ji celo razkril, da je Barron mali razvajenec in da je nekoč svoj obrok na letalu vrgel v osebje, ker naj ne bi bil po njegovem okusu. Donalda Trumpa je označila za rasista in povedala, da nihče v tej družini ni nedolžen. 

Foto: Profimedia Aubrey O

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:52 27. Oktober 2020.

    Na skupni debati je biden naslavljal trumpa z george

  • 14:29 26. Oktober 2020.

    No njeno komentiranje je eanko njeni pameti, dokler je ni pustil je blo ok pa je bil najboljsi pol pa …

  • 09:25 26. Oktober 2020.

    taprava se je oglasla--

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.