Magazin > VIP
61733 ogledov

Trumpova bivša razkriva umazane družinske skrivnosti

Donald in Ivanka Trump Profimedia
Nekdanja ljubica Donalda Trumpa Jr. tik pred volitvami v javnosti pere umazano perilo.

Aubrey O'Day, 36-letna pevka, ki je leta 2011 sodelovala v resničnostnem šovu Donalda Trumpa, je že takrat trdila, da je imela afero s predsednikovim sinom, Donaldom Trumpom Jr. Njuna afera naj bi se končala, ko je Donova žena odkrila sporočila, ki sta si jih pošiljala, Aubrey pa je povedala, da sta bila z Donom kljub kratki aferi sorodni duši. 

Svetlolasa lepotica je v teh dneh ponovno glasna na Twitterju in daje jasno vedeti, da ni podpornica predsednika Trumpa. Med zadnjo predvolilno debato, pa je o članih Trumpove družine tvitnila nekaj zelo ostrih obsodb. Razkrila je, da Don Jr. sovraži svojega očeta, da je Ivanka prikrita lezbijka in da je Trumpov drugi sin, Eric, svojo ženo prevaral z miss universe. Don pa naj bi ji celo razkril, da je Barron mali razvajenec in da je nekoč svoj obrok na letalu vrgel v osebje, ker naj ne bi bil po njegovem okusu. Donalda Trumpa je označila za rasista in povedala, da nihče v tej družini ni nedolžen. 

Aubrey O'Day | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 3
  • Marjan Doberšek 09:52 27.oktober 2020.

    Na skupni debati je biden naslavljal trumpa z george

  • Waltter 14:29 26.oktober 2020.

    No njeno komentiranje je eanko njeni pameti, dokler je ni pustil je blo ok pa je bil najboljsi pol pa je nastal problem. Sedaj pa kaksen sop dolarjev tudi prav pride. Naslednji stadij pri takih je da zacnejo zgodbo o ...prikaži več tem da so bile v mladosti zlorabljene in spolno nadlegovane, ze znan recept ki nosi nekaj denarja. No ce ga pa ni se pa pridruzi pogromu crncev nad belci pa je ze opazna za kakega napol odsluzenega reperja z malo vecjo denarnico... Za ateja Bidna pa je prestara on ma rad tam od 9-12

  • gregor51 09:25 26.oktober 2020.

    taprava se je oglasla--

Sorodne novice