Svet
1952 ogledov

Trump: "Veliko sem se naučil. To je bila resnična šola."

Trumpovi podporniki pred bolnišnico
1/8
Profimedia
Eden od zdravnikov je sporočil, da Trumpu glede virusa očitno ni jasno nič.

Ameriški predsednik Donald Trump je v nedeljo presenetljivo obiskal svoje podpornike, ki so se zbrali pred vojaško bolnišnico Walter Reed v Marylandu, in jih pozdravljal iz avtomobila. Pred tem je na Twitterju objavil video, v katerem trdi, da mu je sedaj jasno, za kaj gre pri koronavirusu.

Zdravljenje Donalda Trumpa Covid-19 Svet Zdravniki o Trumpu: Dvakrat mu je močno padla raven kisika

Trump je na Twitterju sporočil, da se je veliko naučil o covidu-19. "To je bila resnična šola," je zapisal.

Trumpovi podporniki pred bolnišnico | Avtor: Profimedia Profimedia

"Bila je zanimiva pot. Veliko sem se naučil o covidu. Res sem imel šolo. Jasno mi je in razumem," je sporočil Trump, ki so ga v petek zaradi okužbe s koronavirusom odpeljali na zdravljenje v bolnišnico.

Donalda Trumpa odpeljali v bolnišnico Svet Kaj, če Donald Trump umre?

"Malo bomo presenetili velike domoljube, ki jih imamo na ulici," je napovedal. Po objavi videa pa so ga z avtomobilom popeljali naokrog mimo podpornikov, ki že od sobote navijajo in molijo za njegovo zdravje. S črno masko na obrazu je mahal množici iz avtomobila, nato pa se vrnil nazaj v bolnišnico.

Donalda Trumpa odpeljali v bolnišnico Trumpovo stanje Svet Zdravniki spregovorili o zdravstvenem stanju Trumpa

Preden se je zapeljal mimo njih, je Trump podpornikom tudi tvitnil, da dokazujejo, da imajo res radi ZDA in vidijo, kako jo dela večjo, kot je bila kdajkoli prej.

Trumpovi podporniki pred bolnišnico | Avtor: Profimedia Profimedia

Njegovi zdravniki so sicer v nedeljo sporočili, da se mu stanje še naprej izboljšuje, in dodali, da bi ga iz bolnišnice lahko odpustili že danes.

S svojo potezo pa je Trump sprožil številne kritike. Eden od zdravnikov v bolnišnici je sporočil, da Trumpu glede virusa očitno ni jasno nič.

Hope Hicks Privlačna kot magnet Svet Kdo je lepotica, ki naj bi okužila Trumpa?

"Vsaka oseba v avtomobilu med to povsem nepotrebno predsedniško vožnjo bo sedaj morala v karanteno za 14 dni. Morda bodo zboleli, morda bodo umrli. Za politični teater. Trump jim je ukazal, da tvegajo življenja za teater. Pa to je norost," je tvitnil zdravnik v bolnišnici Walter Reed, James Phillips.

Donalda Trumpa odpeljali v bolnišnico Covid-19 Svet Trumpa so s helikopterjem odpeljali v bolnišnico

Večina podpornikov ni nosila mask in vršilec dolžnosti šefa Trumpove predsedniške kampanje se je v nedeljo spet norčeval iz demokrata Josepha Bidna, ker nosi masko. Šef kampanje Bill Stepien se ni, ker je na bolniški zaradi covida-19.

Trumpovi podporniki pred bolnišnico | Avtor: Profimedia Profimedia

S koronavirusom se je doslej po podatkih univerze Johns Hopkins v ZDA okužilo 7,4 milijona ljudi, za covidom-19 pa jih je umrlo 210.000. Velika večina zbolelih v najdražjem zdravstvenem sistemu na svetu nima niti približno takšne oskrbe, kot jo uživa Trump.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • munja 18:54 05.oktober 2020.

    Vprašanje, kaj je v ozadju te igre. Ali je res bolan, se bo pokazalo kmalu. Vse, kar počne trump je potrebno jemat z rezervo.

  • Avatar Leon
    Leon 14:10 05.oktober 2020.

    Michael Moore: »Trump laže, da ima koronavirus. Dela se, da bi preložil volitve in poskrbel za lastno pomilostitev!«.......................https://insajder.com/svet/michael-moore-trump-laze-da-ima-koronavirus-dela-se-da-bi-prelozil-volitve-poskrbel-za-lastno

  • sam1 08:04 05.oktober 2020.

    Obnaša in vlada se točno tako kot razume in zadnji dogodek je le dokaz tega-upam,da narava opravi svoje.....