Slovenija
5556 ogledov

Tako odkrito Janša navija za Trumpa

soočenje Joe Biden Donald Trump Epa
Slovenski premier Janez Janša je danes na Twitterju ameriškega predsednika Donalda Trumpa podprl v boju za nov predsedniški mandat.

"Spoštujemo težko, tragično zasebno življenje Josepha Bidna in nekatere njegove politične dosežke pred leti. Vendar če bi bil danes izvoljen, bi bil eden najšibkejših predsednikov v zgodovini. Svobodni svet pa obupno potrebuje močne ZDA, kot še nikoli doslej. Dajmo, zmagaj, Donald Trump," je zapisal Janša v tvitu v angleščini.

Republikanski predsednik ZDA Trump se bo 3. novembra na predsedniških volitvah za nov mandat pomeril z demokratom Josephom Bidnom, ki trenutno vodi v anketah.

V četrtek sta se pomerila še na zadnjem soočenju pred volitvami, na katerem je 77-letni Biden kritiziral 74-letnega Trumpa zaradi slabega odgovora na covid-19, Trump pa je tekmeca obtoževal korupcije.

Komentarjev 49
  • jakec42 17:18 07.november 2020.

    Naj Janez piše v svojem imenu,ne kot predstavnik Slovencev!

  • Avatar MS
    MS 13:25 24.oktober 2020.

    Trumpovi atributi: Preganjanje skupine ljudi, v prepričanju, da predstavljajo grožnjo, poniževanje tekmecev, spodbujanje kulta lastne veličine, obljubljanje rešitev za vse težave, če se zaupa samo njemu, na novo postavljanje zgodovine, zanikanje realnosti, to so značilnosti Trumpa. Skupina 35- tih ameriških ...prikaži večih strokovnjakov trdi da je duševno bolan. Ugotavljajo sadizem, agresivnost, paranojo, impulzivnost in hiperobčutljivost, kar kaže na to, da Trump oboleva za resnim malignim narcizmom.

  • Avatar Beno Cizelj
    Beno Cizelj 13:13 24.oktober 2020.

    "Najboljši" predsednik USA, hahaha....preberi si tole : Več kot 700 ameriških vbodilnih ekonomistov, od tega tudi 7 Nobelovih nagrajence ........ https://www.yahoo.com/news/more-700-leading-economists-including-122343575.html