Tudi Denise Richards oblikuje čevlje

Foto: Visual/FameFlynet Pictures Denise Richards Foto: Visual/FameFlynet Pictures Denise Richards
Zadnja v vrsti zvezdnic, ki so se preizkusile tudi v modnem oblikovanju, je igralka Denise Richards. V začetku tedna je na prodajne police poslala svojo prvo linijo čevljev.
Oglej si celoten članek

A Denise ne bo imela od kolekcije nič, razen veselja pri oblikovanju, saj bo šel ves izkupiček od prodaje v dobrodelne namene. Štiridesetletna igralka bo denar zbirala s pomočjo spletne strani ShoeDazzle, ki bo prodajala njene kreacije. Pred Denise se je ShoeDazzle združil že z Jenny McCarthy, Kristen Bell in nekdanjo spajsico Melanie Brown, ki so v okviru programa Celebrity Shoe Design Program for Charity pomagale pri dobrodelnosti.

"Moda je bila vedno moja strast, še posebej čevlji. Vsaka ženska ima v svoji kolekciji seksi par, ki ji popestri dneve, in vesela sem, da lahko pri tem pomagam. Ob vsem tem pa mi je najbolj všeč dejstvo, da gre ves izkupiček v dobrodelne namene," je povedala zvezdnica in dodala, da je svojo kolekcijo čevljev poimenovala Eloise, kakor je bilo tudi imeni njeni babici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.