Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Tudi Denise Richards oblikuje čevlje

Denise Richards
1/2
Visual/FameFlynet Pictures
Zadnja v vrsti zvezdnic, ki so se preizkusile tudi v modnem oblikovanju, je igralka Denise Richards. V začetku tedna je na prodajne police poslala svojo prvo linijo čevljev.

A Denise ne bo imela od kolekcije nič, razen veselja pri oblikovanju, saj bo šel ves izkupiček od prodaje v dobrodelne namene. Štiridesetletna igralka bo denar zbirala s pomočjo spletne strani ShoeDazzle, ki bo prodajala njene kreacije. Pred Denise se je ShoeDazzle združil že z Jenny McCarthy, Kristen Bell in nekdanjo spajsico Melanie Brown, ki so v okviru programa Celebrity Shoe Design Program for Charity pomagale pri dobrodelnosti.

"Moda je bila vedno moja strast, še posebej čevlji. Vsaka ženska ima v svoji kolekciji seksi par, ki ji popestri dneve, in vesela sem, da lahko pri tem pomagam. Ob vsem tem pa mi je najbolj všeč dejstvo, da gre ves izkupiček v dobrodelne namene," je povedala zvezdnica in dodala, da je svojo kolekcijo čevljev poimenovala Eloise, kakor je bilo tudi imeni njeni babici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.