Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Trendi, ki stanejo manj

Chloe Imaxtree
Modne smernice. Prosojna obleka, žive in sveže barve ter cvetlični vzorci so smernice, ki se iz zime širijo v pomlad.

Tunika. "Prosojna obleka oziroma tunika je tisti kos oblačila, ki je moden zdaj in bo svoj modni pohod nadaljeval tudi spomladi in poleti," nam zaupa modna oblikovalka Maja Štamol. V teh dneh jo kombinirajte z debelejšimi oblačili, na primer pleteninami, spomladi in poleti pa jo nosite kot samostojno oblačilo.

Pred vami je še nekaj nasvetov, kakšna oblačila se vam izplača kupiti na razprodajah po znižanih cenah ter s katerimi boste modni to in prihodnjo sezono.

Rdeča in fuksija

"Zima je sicer v temnejših barvah, zagotovo pa sivino razbijajo rdeča, barva fuksije in še katera od živih barv, ki k nam prihajajo tudi spomladi," pojasnjuje Štamolova. Ker bosta pomlad in poletje zelo barvita, dajte pri nakupu prednost tem barvam. Modni boste tudi z živalskimi vzorci, pravi oblikovalka, pomlad pa bodo prav tako močno zaznamovala oblačila, posuta s cvetovi, ki se bodo pojavljali kot vzorci ali detajli in bodo poskrbeli za popestritev.

Šifon do gležnjev

Sogovornica nadaljuje, da bi morala pomladno-poletna garderoba vsake modne navdušenke vsebovati do gležnjev segajoče krilo iz lahkotnega šifona, vsaj eno oblekico s cvetličnim vzorcem svežih barv in hlače modnega kroja. Prav tako smernice še vedno narekujejo usnjeno motoristično jakno. Razprodaje so čas, ko so po nižjih cenah dostopne tudi majice različnih barv, "ki jih lahko nosite tako h krilu kot hlačam, vse to pa popestrite s kakšnim lepim dizajnerskim kosom nakita, ki bo vašo podobo samo še nadgradil", dodaja Štamolova.

Večna klasika

Ne pozabite niti na klasične kose, ki so večno modni: bela klasično krojena srajca, mala črna oblekica, ozko teliran blazer in kavbojke, ki se zlijejo z vašo postavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.