Tudi Hrvatice znajo pokazati malce več

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell Severina Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell Severina Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell Severina Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell Severina Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell Severina
En teden po tem, ko je nastopila na naši obali, je Severina razveselila oboževalce v Primoštenu in jim pokazala še več, kot je nam ...
Oglej si celoten članek

Priljubljena hrvaška pevka Severina je trenutno polno zaposlena z nastopi v priljubljenih poletnih krajih, kjer je zabava v polnem razmahu. Svoje oboževalce pa ne zapeljuje le z glasom, temveč tudi s stasom, saj prav za vsak nastop obleče tesno mini oblekico, ki poudari njene čare.

Pri nas je pred občinstvo stopila v seksi rdeči opravi, a še več je pokazala občinstvu v Primoštenu, kjer je v nekem trenutku nehote pokazala še hlačke. Enako se ji je pripetilo lani v Vodnjanu, kjer je z zapeljivo postavo navduševala komaj pet mesecev po porodu. Še en razlog več, zakaj morate to poletje obiskati vsaj en Severinin koncert.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:17 23. Avgust 2013.

    Haha ma nikoli mi ne bo jasno, kaj je tukaj seksi? Vidijo se spodnje hlačke in uau, big deal. Zamislite …

  • mia
    17:20 8. Avgust 2013.

    če imaš kakšno kilo preveč se vse lažje skrije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.