Magazin > VIP
30 ogledov

Tudi Hrvatice znajo pokazati malce več

Severina
1/5
Hrvoje Jelavić/Pixsell
En teden po tem, ko je nastopila na naši obali, je Severina razveselila oboževalce v Primoštenu in jim pokazala še več, kot je nam ...

Priljubljena hrvaška pevka Severina je trenutno polno zaposlena z nastopi v priljubljenih poletnih krajih, kjer je zabava v polnem razmahu. Svoje oboževalce pa ne zapeljuje le z glasom, temveč tudi s stasom, saj prav za vsak nastop obleče tesno mini oblekico, ki poudari njene čare.

Pri nas je pred občinstvo stopila v seksi rdeči opravi, a še več je pokazala občinstvu v Primoštenu, kjer je v nekem trenutku nehote pokazala še hlačke. Enako se ji je pripetilo lani v Vodnjanu, kjer je z zapeljivo postavo navduševala komaj pet mesecev po porodu. Še en razlog več, zakaj morate to poletje obiskati vsaj en Severinin koncert.

Komentarjev 2
  • Trovlak 22:17 23.avgust 2013.

    Haha ma nikoli mi ne bo jasno, kaj je tukaj seksi? Vidijo se spodnje hlačke in uau, big deal. Zamislite se, da na plažah vidite povsem enak prizor in ista količina in velikost tkanine loči spolovilo in vaše oči. Pa ...prikaži več srčno upam, da ne ejakulirate ob pogledu na vsako žensko na plaži ali ob bazenu.

  • mia 17:20 08.avgust 2013.

    če imaš kakšno kilo preveč se vse lažje skrije