Tudi letos v modi naraven noht

Foto: Dejan Nikolič nohti Foto: Dejan Nikolič nohti Foto: Dejan Nikolič nohti Foto: Dejan Nikolič nohti
"Pozabite umetne konice, pretirane poslikave in odebeljen videz nohta,“ pravi Mateja Klemše.
Oglej si celoten članek

V svetu mode so podrobnosti zelo pomembne, zato bodite pozorne tudi na nego svojih nohtov, ki lahko, tako kot neprimerni čevlji ali torbica, uničijo celoten videz.

Lastnica Gelish Studia Mateja Klemše pravi, da so tudi to zimo v modi zimske barve, kot so bela, barva jezerskih alg v času cvetenja in barve mentola. "Če se sprehodimo po barvni lestvici, se ustavimo še pri pariško modrem, bron in črnem odtenku. Seveda pa klasika ostaja klasika, zato je rdeča barva primerna za vse letne čase, še posebej pozimi. Poskrbite, da bodo to zimo prav nohti pester dodatek, ki bodo poživili zimski videz,“ pravi strokovnjakinja, ki opaža, da so tudi to sezono v trendu naravni in kratki nohti. "Trend naravnega nohta narašča. Kratki, lepi in zdravi nohti so atraktivnejši in prijaznejši okolju. Pozabite umetne konice, pretirane poslikave in odebeljen videz nohta.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.