Magazin > Lepota & telo
66 ogledov

Tudi letos v modi naraven noht

nohti
1/4
Dejan Nikolič
"Pozabite umetne konice, pretirane poslikave in odebeljen videz nohta,“ pravi Mateja Klemše.

V svetu mode so podrobnosti zelo pomembne, zato bodite pozorne tudi na nego svojih nohtov, ki lahko, tako kot neprimerni čevlji ali torbica, uničijo celoten videz.

Lastnica Gelish Studia Mateja Klemše pravi, da so tudi to zimo v modi zimske barve, kot so bela, barva jezerskih alg v času cvetenja in barve mentola. "Če se sprehodimo po barvni lestvici, se ustavimo še pri pariško modrem, bron in črnem odtenku. Seveda pa klasika ostaja klasika, zato je rdeča barva primerna za vse letne čase, še posebej pozimi. Poskrbite, da bodo to zimo prav nohti pester dodatek, ki bodo poživili zimski videz,“ pravi strokovnjakinja, ki opaža, da so tudi to sezono v trendu naravni in kratki nohti. "Trend naravnega nohta narašča. Kratki, lepi in zdravi nohti so atraktivnejši in prijaznejši okolju. Pozabite umetne konice, pretirane poslikave in odebeljen videz nohta.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.