Tudi naši angelčki zažigajo

Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli Foto: Krater media Vip angeli
So primerljive z Victorijinimi angelčki?
Oglej si celoten članek

Včeraj se je v Ljubljani zgodila ena najtežje pričakovanih zabav tega leta – božična VIP Angelska zabava. Dvanajst prelestnih angelov v vsej svoji lepoti, vrhunski modni šov ter za nameček še Kataya in Samuel Lucas, ki sta šov popestrila z odličnimi pevskimi vložki.

Angelska dvanajsterica Stefania Bojič, Ines Dragišič, Tjaša Kokalj, Mirela Korać, Jana Koteska, Sandra Marinovič, Zlata Okugić, Natalija Osolnik, Iryna Osypenko Nemec, Nataša Pinoza, Karin Škufca in Inja Zalta so se štirikrat sprehodile po modni pisti. Predstavile so se v angelski belini, kalejdoskopu barv, črnem baroku in kot zapeljive božičke in z vsakim korakom poskrbele za vzdihe navdušenja in zavzdihe zavidanja med občinstvom, ki je bilo enotno v oceni, da je izbrana dvanajsterica najboljša izbira za nošenje angelskih krilc. Vrhunske slovenske manekenke so se po modni pisti sprehodile v zapeljivem perilu znamke Etam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.