Magazin > VIP
119 ogledov

Tudi naši angelčki zažigajo

Vip angeli
1/15
Krater media
So primerljive z Victorijinimi angelčki?

Včeraj se je v Ljubljani zgodila ena najtežje pričakovanih zabav tega leta – božična VIP Angelska zabava. Dvanajst prelestnih angelov v vsej svoji lepoti, vrhunski modni šov ter za nameček še Kataya in Samuel Lucas, ki sta šov popestrila z odličnimi pevskimi vložki.

Angelska dvanajsterica Stefania Bojič, Ines Dragišič, Tjaša Kokalj, Mirela Korać, Jana Koteska, Sandra Marinovič, Zlata Okugić, Natalija Osolnik, Iryna Osypenko Nemec, Nataša Pinoza, Karin Škufca in Inja Zalta so se štirikrat sprehodile po modni pisti. Predstavile so se v angelski belini, kalejdoskopu barv, črnem baroku in kot zapeljive božičke in z vsakim korakom poskrbele za vzdihe navdušenja in zavzdihe zavidanja med občinstvom, ki je bilo enotno v oceni, da je izbrana dvanajsterica najboljša izbira za nošenje angelskih krilc. Vrhunske slovenske manekenke so se po modni pisti sprehodile v zapeljivem perilu znamke Etam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.