Tudi slavni žrtve izgredov v Londonu

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Nemire, ki se te dni dogajajo v britanski prestolnici, so občutili tudi zvezdniki. Izgredniki so med drugim uničili restavracijo Jamieja Oliverja, trgovino Liama Gallagherja, Angelina Jolie pa je morala zaradi nasilja okrepiti ekipo varnostnikov.
Oglej si celoten članek

Restavracija Jamieja Oliverja v Birminghamu je po tem, ko so se je lotili izgredniki, v zelo slabem stanju. Protestniki so namreč razbili vsa okna, ko so vanje metali različne predmete, zato je moral slavni kuhar s svojim osebjem zapustiti delovno mesto. "Moja restavracija je bila na žalost med izgredi uničena. Ves predel je zaprt, a smo vsi na varnem," je na svojem twitter profilu zapisal Jamie. Podobna usoda je doletela tudi trgovino PrettyGreen Shop v Manchestru, ki je v lasti glasbenika Liama Gallagherja.
Foto: Flynet Angelina Jolie Nemire so občutili celo Angelina Jolie in njeni otroci, ki v Veliki Britaniji spremljajo Brada Pitta, ki tam snema film World War Z. Zvezdnica je v Londonu, Brad pa v Falmouthu, ki je od prestolnice oddaljen uro vožnje. In čeprav situacija v Londonu ni ravno najboljša, Angie še ne razmišlja o odhodu. "Za zdaj se počuti varno, je pa za vsak primer najela dodatne varnostnike," je razkril neimenovani vir.

Huligani pa so se v nekem pubu s pestmi spravili nad nekdanjo ljubico nogometaša Wayna Rooneyja in jo brutalno pretepli. Zlomili so ji nos, na obrazu so ji pustili odtis podplata in polno modric. Nasilneži so se ob tem celo fotografirali in peli pesmi o slavnem nogometašu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.