Magazin > VIP
21 ogledov

Tudi slavni žrtve izgredov v Londonu

Jamie Oliver Flynet
Nemire, ki se te dni dogajajo v britanski prestolnici, so občutili tudi zvezdniki. Izgredniki so med drugim uničili restavracijo Jamieja Oliverja, trgovino Liama Gallagherja, Angelina Jolie pa je morala zaradi nasilja okrepiti ekipo varnostnikov.

Restavracija Jamieja Oliverja v Birminghamu je po tem, ko so se je lotili izgredniki, v zelo slabem stanju. Protestniki so namreč razbili vsa okna, ko so vanje metali različne predmete, zato je moral slavni kuhar s svojim osebjem zapustiti delovno mesto. "Moja restavracija je bila na žalost med izgredi uničena. Ves predel je zaprt, a smo vsi na varnem," je na svojem twitter profilu zapisal Jamie. Podobna usoda je doletela tudi trgovino PrettyGreen Shop v Manchestru, ki je v lasti glasbenika Liama Gallagherja.

Angelina Jolie | Avtor: Flynet Flynet
Nemire so občutili celo Angelina Jolie in njeni otroci, ki v Veliki Britaniji spremljajo Brada Pitta, ki tam snema film World War Z. Zvezdnica je v Londonu, Brad pa v Falmouthu, ki je od prestolnice oddaljen uro vožnje. In čeprav situacija v Londonu ni ravno najboljša, Angie še ne razmišlja o odhodu. "Za zdaj se počuti varno, je pa za vsak primer najela dodatne varnostnike," je razkril neimenovani vir.

Huligani pa so se v nekem pubu s pestmi spravili nad nekdanjo ljubico nogometaša Wayna Rooneyja in jo brutalno pretepli. Zlomili so ji nos, na obrazu so ji pustili odtis podplata in polno modric. Nasilneži so se ob tem celo fotografirali in peli pesmi o slavnem nogometašu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.