Tukaj bodo živeli tekmovalci Big Brotherja

Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother Foto: Anže Petkovšek big brother
Dvanajst stanovalcev se bo vselilo v hišo, ki je občutno manjša kot lanska. "Manjši prostor je za nas samo plus,“ pravi voditeljica Manja Plešnar.
Oglej si celoten članek

Dvanajsterica tekmovalcev, ki v karanteni čaka na vselitev v hišo Big Brother, ima skrivnosti in laži na pretek, pravi programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš. Letošnjo sezono so namreč podnaslovili Skrivnosti in laži. V hišo, ki daje vtis gorske koče, se bodo tekmovalci vselili v petek zvečer. 

Lanska tekmovalka Tina Lukić, ki se bo letos preizkusila v vlogi komentatorke, upa, da se bodo tekmovalci znali zamotiti, da bodo pozabili, v kako majhnem prostoru so. "Hiša je lepa, a je dosti manjša od lanske. Malce me motijo barve in pomanjkanje dnevne svetlobe, pa tudi spalnica je zelo, zelo majhna,“ izpostavlja Tina. 

Voditeljica Manja Plešnar pa prav v majhnosti vidi prednost. "Na manjšem prostoru bodo in se bodo tako več kregali. Spalnica je z razlogom majhna, kar bo Big Brother razkril že v prvi oddaji.“ 

Dvanajst stanovalcev se bo vselilo v hišo, ki je občutno manjša kot lanska. „Manjši prostor je za nas samo plus,“ pravi voditeljica Manja Plešnar. 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:26 27. Februar 2016.

    živalski vrt ki ga vsiljujejo američani že v vsako Slovensko hišo

  • 14:40 25. Februar 2016.

    Kruha in iger dragi Slovenci, kruha in iger...Samo da ne bo pozornost pri dejanskih problemih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.