Magazin
43 ogledov

Tukaj bodo živeli tekmovalci Big Brotherja

big brother
1/20
Anže Petkovšek
Dvanajst stanovalcev se bo vselilo v hišo, ki je občutno manjša kot lanska. "Manjši prostor je za nas samo plus,“ pravi voditeljica Manja Plešnar.

Dvanajsterica tekmovalcev, ki v karanteni čaka na vselitev v hišo Big Brother, ima skrivnosti in laži na pretek, pravi programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš. Letošnjo sezono so namreč podnaslovili Skrivnosti in laži. V hišo, ki daje vtis gorske koče, se bodo tekmovalci vselili v petek zvečer. 

Lanska tekmovalka Tina Lukić, ki se bo letos preizkusila v vlogi komentatorke, upa, da se bodo tekmovalci znali zamotiti, da bodo pozabili, v kako majhnem prostoru so. "Hiša je lepa, a je dosti manjša od lanske. Malce me motijo barve in pomanjkanje dnevne svetlobe, pa tudi spalnica je zelo, zelo majhna,“ izpostavlja Tina. 

Voditeljica Manja Plešnar pa prav v majhnosti vidi prednost. "Na manjšem prostoru bodo in se bodo tako več kregali. Spalnica je z razlogom majhna, kar bo Big Brother razkril že v prvi oddaji.“ 

Dvanajst stanovalcev se bo vselilo v hišo, ki je občutno manjša kot lanska. „Manjši prostor je za nas samo plus,“ pravi voditeljica Manja Plešnar. 
Komentarjev 2
  • malonaokoli 07:26 27.februar 2016.

    živalski vrt ki ga vsiljujejo američani že v vsako Slovensko hišo

  • AnzeSmolej 14:40 25.februar 2016.

    Kruha in iger dragi Slovenci, kruha in iger...Samo da ne bo pozornost pri dejanskih problemih.