TV zvezdnik (42) zbolel za covidom: "Kot bi imel demenco"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nemški igralec se je decembra okužil s koronavirusom. Sedaj je spregovoril o bolezni.
Oglej si celoten članek

Roland Riebeling (42), ki kot preiskovalec Norbert Jütte že dve leti navdušuje v nemški kultni seriji Tatort, je decembra zbolel za koronavirusom. 

V pogovoru za Bild je razkril, da je zelo težko dihal, še huje kot to in bolečine v prsnem košu, pa so bile nevrološke motnje. "Kot bi imel demenco. Nekaj časa se nisem mogel spomniti posameznih besed ali naslovov. Nisem vedel, kje živim!“ je povedal 42-letnik in dodal, da še nikoli ni bil tako bolan. "Poskrbite, da se ne okužite. Ni bilo lahko. Čeprav ne spadam v rizično skupino, me je zdelalo,“ je posvaril Nemce.

Čeprav je od okužbe minilo že več tednov, pa se Riebeling še vedno bori s težavami, predvsem z utrujenostjo. "Na božič sem bil tako šibek, da se mi ni ljubilo ven,“ je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.