Twittal je do zadnjega diha

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ostali boste brez besed, ko boste prebrali, katera je zadnja oseba, ki ji je David Bowie začel slediti na Twitterju.
Oglej si celoten članek

Oboževalce po celem svetu je razžalostila vest, da je glasbena legenda David Bowie umrl, potem ko se je več mesecev boril z rakom. Le nekaj dni pred smrtjo je objavil svoj zadnji album, ki je pritegnil veliko pozornost novinarjev in ljubiteljev njegove glasbe. 

Do zadnjega aktiven na Twitterju

Novinarka Anna Doble iz Newsbeata je ugotovila, da je Bowijev uradni profil na Twitterju do njegovega zadnjega diha sledil novim profilom, zadnji, ki mu je začel slediti pa je bil "The Tweet of God" ali "Božji tviti".

 

Independent je njene navedbe preveril in potrdil, da je Bowie oz. njegov publicist začel slediti "Bogu" oz. profilu s tem imenom na Twitterju. 

 

Njegovi oboževalci v zapisih ugibajo, ali je Bowie z albumom "Blackstar" napovedal svojo smrt. Novinar, urednik in glasbeni kritik Michael Azerrad trdi, da bi izraz "črne zvezde" lahko v medicinskem žargonu označeval karcerogene spremembe. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.