Magazin
55 ogledov

Twittal je do zadnjega diha

David Bowie Profimedias
Ostali boste brez besed, ko boste prebrali, katera je zadnja oseba, ki ji je David Bowie začel slediti na Twitterju.

Oboževalce po celem svetu je razžalostila vest, da je glasbena legenda David Bowie umrl, potem ko se je več mesecev boril z rakom. Le nekaj dni pred smrtjo je objavil svoj zadnji album, ki je pritegnil veliko pozornost novinarjev in ljubiteljev njegove glasbe. 

Do zadnjega aktiven na Twitterju

Novinarka Anna Doble iz Newsbeata je ugotovila, da je Bowijev uradni profil na Twitterju do njegovega zadnjega diha sledil novim profilom, zadnji, ki mu je začel slediti pa je bil "The Tweet of God" ali "Božji tviti".

 

Independent je njene navedbe preveril in potrdil, da je Bowie oz. njegov publicist začel slediti "Bogu" oz. profilu s tem imenom na Twitterju. 

 

Njegovi oboževalci v zapisih ugibajo, ali je Bowie z albumom "Blackstar" napovedal svojo smrt. Novinar, urednik in glasbeni kritik Michael Azerrad trdi, da bi izraz "črne zvezde" lahko v medicinskem žargonu označeval karcerogene spremembe. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.