Uau, tako lepo hčer ima Blažka Muller!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Še vedno videti čudovito, lepoto pa je po njej podedovala tudi hčerka ...
Oglej si celoten članek

Priljubljena voditeljica in jezikoslovka Blažka Muller, nekoč je vodila priljubljeni oddaji Periskop in Orion, ima prekrasno najstniško hči. Na Facebooku jo je objavila že lansko leto in zraven pripisala: "Prvo mesto na tekmovanju Najmanj podobni mama in hči na svetu! Darilo za to, ki je rojena v visokem poletju in praznuje s svojo srečno zvezdo!" Mi pa se s tem ne strinjamo, saj jima je skupno to, da sta obe pravi lepotici!

O Blažki se je sicer pisalo v začetku leta, ko je kot strela z jasnega udarilo, da se je voditeljica ločila od svojega soproga, režiserja Matjaža Pograjca, s katerim sta bila par še od njenih najstniških let, ko je Blažka že delala kot voditeljica na TV Slovenija.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:03 20. Junij 2020.

    Na tekmovanju v čem? Pačenja?

  • 15:16 20. Junij 2020.

    A vaš nabor fontov pa nima črke Ü? Menda je Blažka Müller, ne Muller. Ha? HA?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.